Kezdőlap » Katt ide az ÖSSZES termékért! » Ásványi Anyag Komplex (aminosav kelát - Mineral Multi) 120 kapszula (G&G)


        

Ásványi Anyag Komplex (aminosav kelát - Mineral Multi) 120 kapszula (G&G)

 

Cikkszám: G51354
Ár:
13 500 Ft (Alanyi adómentes)

Vásárolni kívánt mennyiség:
  db  

Öszetevők (1 kapszulában):

Kalcium (biszglicinát) 70 mg
Magnézium (biszglicinát) 35 mg
Ionos ásványi anyagok 14 mg
     (forrása: Great Salt Lake)
Kálium (citrát) 6 mg
Vas (biszglicinát) 2,5 mg
Cink (biszglicinát) 2 mg
Mangán (biszglicinát) 0,6 mg
Réz (biszglicinát) 0,3 mg
Jód (kálium-jodid) 32 μg
Bór (nátrium-borát) 14 μg
Króm (pikolinát) 10 μg
Szelén (metionin) 10 μg
      (dikalcium-foszfát, L-selenometionin)
Molibdén (ammónium-molibdát) 7 μg
      További összetevők:
Növényi cellulóz (kapszula) 120 mg

Miben segít?

pótolja napi szinten a kiürülő ásványi anyagokat
sportolók teljesítményét javítja
véd a fertőzésekkel szemben
csökkenti a vashiányos vérszegénységet
immunvédő
szabályozza az anyagcsere folyamatait

Termékleírás:

Az ásványi anyagok előállítására testünk egyáltalán nem alkalmas, csak táplálkozással vihetjük be őket a szervezetbe. Egészségünkben azonnal komoly zavar keletkezhet, ha étrendünkből hiányoznak az ásványi anyagok. Az ásványi anyagok szükségesek a sejtek és a hormonok megfelelő működéséhez. Fontos szerepük van a vitaminok és más tápanyagok hasznosulásában.

Az ásványi anyagok hatással vannak egymásra, így egynek a hiánya más ásványi anyagok hiányához vezethet. Az aminosavakkal kelátokat alkotott ásványi kiegészítők 3-10-szer jobban felszívódnak, mint a nem kelát formában levők. (A kelát képzés az a folyamat, amelynek során az ásványi anyagok emészthetővé válnak.)

Ez a készítmény a G&G által kifejlesztett és szabadalmaztatott speciális TRUFILTM kapszulázási eljárásmóddal készült. Ez a forradalmi technológia lehetővé teszi, hogy a termék csak az aktív hatóanyagokat tartalmazza, és semmi mást! Ezért a készítmény nem tartalmaz semmilyen mesterséges vivőanyagot, kötőanyagot, töltőanyagot, hordozóanyagot, tömegnövelő szert, szinezéket vagy tartósítószert. Szintén nem tartalmaz cukrot, élesztőt, glutént, gabonát vagy laktózt. Garantált antiallergén formula.
Az összetevők 100% természetes alapúak és növényi eredetűek. A gyógynövény készítmények esetében jónéhány kivonat organikus (bio-) tisztaságú, melyet a címke külön jelez.  A gyártás során semmilyen hőt nem alkalmaznak. A kapszulahéj, amibe az aktív hatóanyagok kerülnek, minden esetben növényi eredetű. Bizonyos kapszulás G&G termékeknél természetes alapként, kövön őrölt barnarízs lisztet vagy lucerna port alkalmaznak.

A közel 50 éves szakmai tapasztalat alapján, válogatott, minőségi alapanyagokból készített formulák biztosítják a probléma mentes, könnyű fogyasztást, a gyors, nagy arányú felszívódást, és a hatékony eredményeket.

M2E5Z