A Vegán Webáruházról


A Vegán Webáruház átalakul! Mostantól vegán vitaminok, ásványi anyagok értékesítésére szakosodunk a megújuló G&G termékpalettájával.

A nálunk megtalálható termékek állati alapanyagoktól mentesek, tehát ha itt vásárolsz, nem kell böngészned a termékek összetevőit, garantáltan vegán termékhez jutsz! Rengeteg állat életét mented meg, etikusan és környezettudatosan cselekszel, és még az egészségedért is teszel valamit!

Vidéken is elérhetők vagyunk a Pick Pack Pont hálózatán keresztül és hamarosan futárszolgálat is rendelkezésre fog állni.

Ha van valami olyan, amit nem találsz, küldd el javaslatodat, és megpróbáljuk felvenni a kínálatba! Illetve szívesen veszünk minden építő jellegű kritikát a webáruház tartalmával, megjelenésével, stb. kapcsolatban!

Terméket keresni kétféleképpen tudsz. Az egyik, hogy a bal oldali menüben megnyitod valamelyik termék kategóriát, az abban szereplő termékeket pedig különbözőképpen tudod listázni: név szerint növekvő, csökkenő, illetve ár szerint növekvő, csökkenő. De talán a legegyszerűbb, ha bal oldal fent található keresőbe beírod az általad keresett vitamin, ásványi anyag, vagy termék nevét. Reméljük, hogy mindenki örömét leli a vásárlásban, jó keresgélést kívánunk!

 

ZWUxMm