A Vegán Vitamin Webáruházról


A Vegán Vitamin Webáruház táplálékkiegészítők (vitaminok, ásványi anyagok, alapvető táplálékok, probiotikumok, stb.) nagy választékát kínálja a G&G termékpalettáján keresztül. Természetesen minden általunk forgalmazott termék vegán, tehát állati összetevő mentes.

A kapszulás termékek a G&G által kifejlesztett és szabadalmaztatott speciális TRUFILTM kapszulázási eljárásmóddal készülnek. Ez a forradalmi technológia lehetővé teszi, hogy a termék csak az aktív hatóanyagokat tartalmazza, és semmi mást! Ezért a készítmények nem tartalmaznak semmilyen mesterséges vivőanyagot, kötőanyagot, töltőanyagot, hordozóanyagot, tömegnövelő szert, szinezéket vagy tartósítószert. Szintén nem tartalmaznak cukrot, élesztőt, glutént, gabonát vagy laktózt. Garantált antiallergén formula.

Az összetevők 100%-ban természetes alapúak, a gyógynövény készítmények esetében jónéhány kivonat organikus (bio) tisztaságú, melyet a címke külön jelez. A gyártás során semmilyen hőt nem alkalmaznak. A kapszulahéj, amibe az aktív hatóanyagok kerülnek, minden esetben növényi eredetű. Bizonyos kapszulás G&G termékeknél természetes alapként, kövön őrölt barnarízs lisztet vagy lucerna port alkalmaznak.

Budapesten személyes átvételi lehetőséggel, országszerte pedig házhozszállítással, illetve Pick Pack Pont-os és FoxPost csomagautomatás szállítással is rendelkezésre állunk.

Terméket keresni kétféleképpen tudsz. Az egyik, hogy a bal oldali menüben megnyitod valamelyik termék kategóriát, az abban szereplő termékeket pedig különbözőképpen tudod listázni: név szerint növekvő, csökkenő, illetve ár szerint növekvő, csökkenő. De talán a legegyszerűbb, ha bal oldal fent található keresőbe beírod az általad keresett vitamin, ásványi anyag nevét. Reméljük, hogy mindenki örömét leli a vásárlásban, jó keresgélést kívánunk!

 

MzYwM2Uw